Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Hitta Topptipset experttips online

Hitta Topptipset experttips online

  • av
Topptipset experttips online

Om du inte vet vilka matcher som är bäst att betta på kan du alltid ta del av topptipset experttips online. Många spelar på Topptipset dagligen och delar gärna med sig av sina kuponger. Till skillnad från Stryktipset går det inte köpa en andel på denna kupong utan du måste betta själv. Kom ihåg att det inte finns några säkra matcher utan det kan alltid ske skrällar. Även när experter tippar.

Topptipset experttips på streamingsajter

Det finns vissa kanaler som gör sig kända som Topptipset vinnare på nätet. De kan till exempel streama på kanaler som Twitch eller dela med sig av tipset i bloggar.

Du kan alltså följa live när de tar ut sin kupong och se vilka lag de ska spela på. Du brukar även kunna höra deras resonemang och varför de spelar som de gör.

Många tippar vid samma tid varje dag så det är enkelt att följa. Det är perfekt för dig som inte är så insatt men som ändå vill tippa.

Betta på Topptipset med andra

Även om du inte kan köpa andelar i Topptipset kan du fortfarande gå ihop tillsammans med kompisar och lägga ett spel. Då kanske ni har råd att plocka ut lite fler matcher.

Ni kan även titta på de kommentarer som finns på Svenska Spels hemsida gällande Topptipset. Där brukar du kunna läsa mer om lagens dagsform, om det finns några skador och vad deras experter tror. Då har du och eventuella medspelare en bra grund att stå på inför tipset.