Hoppa till innehåll

Topptipset resultat

Du kan enkelt hänga med i Topptipset resultat på flera olika sätt. Det enklaste är att logga in på Svenska Spel där de uppdaterar kupongen i realtid. Du hittar även tidigare resultat om du vill kolla upp en äldre spelkupong. Då behöver du inte komma ihåg hur du har tippat. Du ser din ifyllda kupong och även hur många rätt du har för tillfället. Kom ihåg att det krävs åtta rätt för vinst. Utbudet varierar beroende på vilka matcher som spelas för dagen men det brukar vanligtvis vara samma som finns på Europatipset eller Stryktipset. Det kan både vara landskamper och klubblag.

Om du ska ha maximal utdelning måste du pricka in alla åtta matcher. Ibland kan det även ge utdelning på sju rätt om det sker en del skrällar. Man kan säga att det är en lite enklare version av Stryktipset som dessutom går att spela på varje dag. Därför har det ökat i popularitet bland svenska spelare de sista åren.

Topptipset resultat

Följ din spelkupong

När du har lämnat in din spelkupong kan du alltid följa med i Topptipset resultat på olika sätt. Oftast börjar inte alla matcher vid samma tid så det finns möjlighet att se en del av dem live. Du kan även sätta på notifikationer på din telefon via en app som Flashscore så det plingar till när det blir mål. Eftersom det bara är åtta matcher på kupongen är det ganska enkelt att hålla koll på dem i huvudet. 

Det enklaste är dock att logga in på Svenska Spel och ta upp din spelkupong. Där uppdateras matcherna i takt med att de börjar och att det blir mål. Du ser hela tiden hur många rätt du har på din spelkupong och vad den nuvarande utdelningen är. Det är enkelt att följa med i vad som händer och du ser direkt vilka matcher du måste få in för att pricka in åtta rätt.

Topptipset resultat baseras på oddset

Det är svårt att förutse på förhand hur stor utdelning Topptipset kommer ge. Det bygger dels på hur många som lämnar in ett tips varje dag. Alltså kan man säga att det är en pott som man spelar om. Utdelningen beror också på vilka lag det är som vinner. Vinsten är inte statisk utan påverkas av hur det går i matcherna. Om ett lag med högre odds vinner kommer även vinstsumman att gå upp. Hur mycket beror också på den totala omsättningen. Om det bara är favoriter som vinner kommer tipset inte ge så mycket i utdelning. Skulle det ske en eller flera skrällar kommer tipset ge desto mer. Topptipset omsätter runt 500 000 kronor per kupong och det är alltså denna summa som fördelas ut bland vinnare. Därför ser du även hur många som har åtta rätt hela tiden.

Om du vill vinna lite större ska du alltså inte bara ta med de lag som är favoriter på din kupong. Det är bättre att kryssa för lite skrällar om du vill ha chansen på större vinster. Känner du inte till Topptipset så är det klassisk 1X2 betting som gäller. Alltså kan du både halvgardera och helgardera dina matcher. Priset går dock upp ju fler halv- eller helgarderingar du väljer. Det är en av anledningarna till att många väljer att spela tillsammans med andra. Du får upp insatsen men slipper lägga så mycket pengar på egen hand. 

Se Topptipset resultat på din telefon

Du behöver inte sitta låst vid din dator för att kunna följa med i Topptipset. Det går lika bra att logga in hos Svenska Spel via din mobil och se din kupong. Den kommer att uppdateras i realtid precis som på datorn. När det blir mål i en match kommer du alltså se det direkt. Då uppdateras även utdelningen. 

Det är perfekt om du till exempel vill följa med i matcherna i en bar eller om du är på semester. Så länge du har internet kan du alltid kolla resultatet på ditt nuvarande topptips. Det går även att tippa via telefonen om du inte har tid att lämna in ditt tips via datorn. Faktum är att många enbart använder telefonen när de ska betta idag. 

Se dina gamla spel på Topptipset

Om du vill se något av dina gamla spel på Topptipset är det också möjligt. Då loggar du in precis som vanligt och går in under “mina spel” på Svenska Spels hemsida. Där kan du se alla tidigare spel som du lagt inklusive alla Topptips. Där ser du också om det blev någon vinst och hur många rätt du hade på din tidigare kupong. 

Ett smart sätt att spara Topptipset resultat är att ta ett screenshot på din kupong när alla matcher är slut. Speciellt om du får åtta rätt. Det kan vara väldigt kul att ha och se tillbaka på, speciellt om du fick in en riktig storvinst. Om du tar en screenshot backas den normalt upp till en bildapp. Kanske är det något du vill spara och visa upp på sociala medier eller för dina närmaste. Du har chans att få in Topptipset nästan dagligen. Det baseras på en rad olika matcher runt om i Europa och är perfekt underhållning för alla fotbollsälskare och bettare.

Köp en andel och följ Topptipset resultat

Har du inte full koll på matcherna på Topptipset kan du alltid köpa en andel och fortfarande följa med i Topptipset resultat. Att köpa en andel betyder att du låter någon annan tippa åt dig. Exakt hur många som köper sig in i en andel varierar. Det kan du alltid se när du köper in dig. Om du köper en andel kommer du se den under dina spel precis som när du lämnar in en vanlig kupong. Du kan även följa med i Topptipset resultat när matcherna är live. 

Den stora skillnaden att spela Topptipset med andel är att du delar på vinsten med alla som köpte samma andel. Dock så kan Topptipset ge en bra hacka om det skrällar i en del matcher. Du slipper dessutom ta ut dina matcher själv. Det kan du alltså överlåta till någon som har mer tid att läsa på om de olika matcherna. Även om det finns några säkra matcher är det alltid större chans att du lyckas med ett tips om du läser på om de olika lagen. Det kan även vara smart att läsa på om skadeläget och annat som kan påverka utgången i de olika matcherna.

Vanliga frågor och svar om Topptipset resultat

Det enklaste är att logga in på Svenska Spel eftersom du ser alla matcher som ingår i tipset på ett och samma ställe. Har du spelat kan du se kupongen under dina spel.

Det är olika matcher varje dag. Vanligtvis är det matcher som även ingår i Stryktipset eller Europatipset.

Ja, det kan du absolut göra. Du loggar bara in hos Svenska Spel precis som vanligt och går till Topptipset. Där kommer matcherna att uppdateras precis som vanligt.

Ja, när det är fotbollssäsong kan du vanligtvis spela och följa med i Topptipset varje dag. Beroende på spelschema kan dock matcherna spelas över två dagar. Du kan alltid se hur det ser ut på den aktuella kupongen.

Det ser du genom att gå in på den kupong det gäller. Där kommer utdelning uppdateras i realtid tills alla matcherna är slut. Då får du den slutliga summan.