Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Streama handboll

Streama handboll

Streama handboll

Kanske tack vare svenska landslagets framgångar genom åren har handboll blivit en av de riktigt populära sporterna. Sverige håller sig i toppen och det speglar av sig på intresset. Vi sätter oss gärna framför tv:n och kollar en match, både på internationell och nationell nivå. När det gäller att kolla livesändningar i handboll har du att välja mellan att följa tv-tablån eller hitta en livestream.

Streama svensk klubbhandboll

I Sverige heter ligorna Svensk Handbollselit för damer och Handbollsligan för herrar. Sändningsrättigheterna för båda ligorna innehas av TV4 / C More. Det betyder att om du vill följa svensk klubbhandboll, måste du ha ett C More-abonnemang. På More kan du följa sändningar på tv:n live eller via C Mores streamingtjänst. Sedan kan du välja att se på din mobil, dator eller surfplatta.

Varför se streamad sport?

En gång i tiden var man faktiskt bunden till tv-tablån om man ville se livesändnigar. Så är inte alls fallet längre, även om det finns massvis med livesänd sport i tv. Med streamad sport är du inte bunden till någon tv-tablå (eller vad resten av familjen vill se på tv). Det räcker med en mobiltelefon, surfplatta eller dator så är i princip all sport du vill se tillgänglig. Du behöver dock abonnemang hos en kanal-leverantör.

Powerplay, Topptipset, Stryktipset och streamad sport

Att titta på streamad sport samtidigt som du lagt in en rad på Topptipset, Powerplay eller liknande förhöjer spelupplevelsen. Spelar gör du exempelvis hos en privat spelsajt eller via Svenska Spel. Skapa ett konto och logga in med hjälp av BankId. Sedan kan du följa matcher och ta del av liveresultat från Svensk Handbollselit, Handbollsligan och många andra sporter.

Streama internationell handboll

Om du vill se de stora mästerskapen streamat så är det Nent Group / Viaplay som äger de rättigheterna. Exempelvis sändes det senaste handbolls-EM på Nents kanaler V Sport Extra, TV6 och TV10. Nent Group / Viaplay har haft hand om de senaste mästerskapen i handboll. Om du inte har någon av de angivna kanalerna i ditt tv-paket, besök Viaplays eller Nents hemsida. Du kan sedan välja att se livestreams eller tablålagda matcher.

Se streamad handboll på andra sajter

Vissa spelsajter erbjuder handboll via livestreams. Det kan vara från mästerskap eller nationella matcher. Kolla hos spelsajten du använder över deras utbud. När man vill ta del av streamad sport på en spelsajt brukar det finnas några villkor innan du får ta del av utbudet. Förutom att ha ett registrerat konto behöver du oftast ha pengar på ditt spelkonto. Det kan också krävas att du ska ha ett aktivt spelande.

Se svensk handboll

Om du framför allt är intresserad av svensk klubbhandboll bör du skaffa abonnemang hos TV4 / C More. Har du redan box eller annan typ av kanalleverantör, finns det troligen i utbudet. Andra alternativ att skaffa det kan vara via din bredbandsleverantör. Du kan även gå in direkt på C Mores hemsida, registrera dig och välja kanalpaket. C More har många paket att välja mellan, både sport, underhållning och blandade paket.