Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Roliga alternativ till Topptipset

Roliga alternativ till Topptipset

  • av
Roliga alternativ till Topptipset

Att lägga ett spel på en eller flera matcher under helgen kan vara ett väldigt roligt sätt att addera lite extra krydda och spänning till en redan spännande match. Topptipset är för många en riktig favorit, men det finns gott om andra sätt att spela på för den som känner att den vill testa på någonting nytt.

Oavsett om du väljer att spela hos svenska spel eller söker dig till ett annat online casino för att betta så är möjligheterna stora. Fotboll är den absolut populäraste sporten att spela på, men vissa av dessa spelsätt är tillgängliga i andra sporter också.

Livebetting

Livebetting är precis som namnet antyder en typ av spel som placeras medans en match fortfarande spelas. Dessa spel kan handla om nästintill allting som kan hända under en match och är ett väldigt direkt och engagerande sätt att spela på. Dessa typer av spel sätts oftast upp av spelbolag och kan sedan väljas ur en lång lista av olika alternativ. Det vanligaste spelet att lägga har i regel att göra med vilket lag som kommer att göra nästa mål, men även spel på resultatet under matchens gång är vanligt. Detta erbjuds idag av Svenska Spel såväl som hos så gott som alla bettingbolag som innehar en svensk licens. Om du är intresserad av att testa på livebetting så är det bäst att börja med lite mindre summor för att få en förståelse kring hur det fungerar i praktiken.

Stryktipset

För dig som känner att du vill spela hos Svenska Spel på någon av deras mer klassiska alternativ så kan Stryktipset passa som handen i handsken. Stryktipset är en riktig klassiker och det är många som har fått sin förkärlek till engelsk fotboll från att ha spelat på stryktipset. Att sätta sig ner under en lördagsförmiddag och knåpa ihop sin kupong är oerhört mysigt samtidigt som det också gör det väldigt mycket roligare att följa de matcher som kommer att spelas under dagen. Stryktipset går att spela på för bara några få kronor och är ett utav de absolut populäraste spelsätten som finns i Sverige.

Kombinationsspel

Om du vill spela på en stormatch men inte riktigt känner att ett spel på resultatet är det som du är ute efter så kan ett kombinationsspel passa som handen i handsken. Att bygga ihop ett eget kombinationsspel inför en match kan bli ett väldigt roligt sätt att spela på en match samtidigt som man kan höja komplexiteten något enormt. Kombinationsspel går att sätta ihop på en lång rad olika sätt och möjligheterna till att öka sina egna odds är mycket goda.

Ett kombinationsspel kan vara ihopsatt på en lång rad olika sätt men kan se ut som följer: Manchester City vinner, det blir över 2,5 mål i matchen och det delas ut över 2,5 gula kort. Att spela på en av dessa saker individuellt hade kanske inte erbjudit särskilt bra odds, men genom att kombinera dessa så kan man öka den potentiella vinsten rätt rejält utan att behöva lägga en massa individuella spel.